Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

HWg-STE plus

 Νέο προϊόν

 

 

 

 

Web Θερμόμετρο με ψηφιακές εισόδους: HWg-STE plus

 

Το HWg-STE plus είναι ένα Web θερμόμετρο με δύο ψηφιακές εισόδους για ψυχρές επαφές . Μπορεί να στείλει ένα e -mail συναγερμού όταν η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή ή πολύ χαμηλή ή η επαφή είναι κλειστή . Οι συνδεδεμένοι αισθητήρες μπορούν να παρακολουθούνται χρησιμοποιώντας το Web interface ή εφαρμογή από το κινητό. Έρχεται μαζί με το HWg - PDMS λογισμικό για τα Windows για την εμφάνιση γραφημάτων και εξαγωγή δεδομένων στο MS Excel . Το HWg - STE plus είναι συμβατό με SNMP και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με εφαρμογές τρίτων .

Μπορούμε να συνδέσουμε αρκετές HWg-STE plus συσκευές στη διαδικτυακή πύλη www.SensDesk.com. Αυτό λειτουργεί σαν μια εφαρμογή cloud . Δεν χρειάζεται να παραμετροποιήσετε τίποτα , δεν απαιτείται ούτε NAT ούτε firewall. Απλά ενεργοποιήστε την πύλη σύνδεσης και μπορείτε να ελέγξετε τη θερμοκρασία στο σπίτι σας από το γραφείο σας, στο server room σας, ή στο χώρο του πελάτη σας - δεν έχει σημασία όπου και αν βρίσκεστε . Όλοι οι αισθητήρες σας εμφανίζονται σε μία οθόνη του κινητού σας .

  • Απομακρυσμένη ειδοποίηση για την αύξηση της θερμοκρασίας , της υγρασίας , ανοιχτή πόρτα ή καπνό .
  • Παρακολούθηση πολλών IP αισθητήρων από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας το SensDesk.com online portal και μέσω mobile applications.
  • Παρέχεται με ένα τροφοδοτικό AC , λογισμικό για Windows και ένα αισθητήρα θερμοκρασίας . Μπορεί να συνδεθεί και ένας δεύτερος ανιχνευτής θερμοκρασίας.


Προαιρετικά αξεσουάρ :
  • Αισθητήρας υγρασίας για εσωτερική ή εξωτερική χρήση
  • Ανιχνευτές θερμοκρασίας για εξωτερικό περιβάλλον , ψυγεία , και πολλά άλλα ..
  • Ανιχνευτής καπνού , ανιχνευτής διακοπής ρεύματος, ψυχρή επαφή πόρτας , ανιχνευτής διαρροής νερού ή  πλημμύρας , και πολλά άλλα ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου